Η τέλεια συλλογή
ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ 
ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ
Διαλέξτε ένα από τα οκτώ προσφερόμενα χαρτονομίσματα γνωριμίας της συλλογής. 
Θα σας το στείλουμε στο σπίτι σας
εντελώς δωρεάν, χωρίς έξοδα αποστολής.

Προσοχή: Η προσφορά ισχύει για μία μόνο παραγγελία από κάθε χρήστη.
Χαρτονόμισμα 1.000 δρχ. το 1992. Το πας στην τράπεζα, σου το κόβουν στη μέση, σου δίνουν το ένα μισό και κρατούν το άλλο. Κι αυτό που έχεις είναι πιά ένα πεντακοσάρικο. Το άλλο μισό το δάνεισες στο κράτος. Ήταν το αναγκαστικό δάνειο του 1922.

Τα καφετιά -χιλιάρικα- του 1956 είναι ίσως τα μακροβιότερα ελληνικά χαρτονομίσματα που παρέμειναν στην επίσημη κυκλοφορία μέχρι το 1972. Συνδέθηκαν έτσι με μια μακρά περίοδο οικονομικής σταθερότητας και ανάπτυξης και η κατοχή τους ταυτίστηκε με την έννοια του πλούτου.
Χαρτονόμισμα 100.000.000.000 δρχ.
Από την Τράπεζα της Ελλάδας με υπογραφή Ξενοφώντος Ζολώτα. Μόνο που δεν φτάνει για ν’ αγοράσεις ούτε μισό κιλό λεμόνια! Είναι το 1944, στο τέλος της Κατοχής, όταν ο πληθωρισμός τρέχει με διπλασιασμό τιμών κάθε τέσσερις μέρες!
Ήταν έργο του ζωγράφου και χαράκτη Αλέξανδρου Κορογιαννάκη. Το πράσινο χρώμα και οι αποχρώσεις του κυριαρχούν στο χαρτονόμισμα και η μακρά παρουσία του στις συναλλαγές, επέβαλε το χρώμα στην ονομαστική αξία των πεντακοσίων δραχμών. Μετά τα «καφετιά», τα «πράσινα» προσπάθησαν να διεκδικήσουν μια θέση στον «ήλιο» της ελληνικής αργκό χωρίς όμως επιτυχία. Αντίθετα… τα -πράσινα- μαρουλόφυλλα είναι ένα από τα αμέτρητα αργκοτικά συνώνυμα για τα χρήματα.
Χαρτονόμισμα 500 δρχ. Έχει πάνω την Αγιασοφιά, χωρίς μιναρέδες και με σταυρό στο τρούλο. Σχεδιάστηκε το 1922, όταν ο ελληνικός στρατός είχε απελευθερώσει τη Μακεδονία και τη Θράκη και βρισκόταν 60 km από την Κωνσταντινούπολη. Μετά ήλθε η Μικρασιατική Καταστροφή και το χαρτονόμισμα αποσύρθηκε.
Το κόκκινο κατοστάρικο του 1955 είναι η μοναδική περίπτωση χαρτονομίσματος που κυκλοφόρησε μέσα στην ίδια χρονιά σε δύο διαφορετικές εκδόσεις- χωρίς να δηλώνεται αυτό πάνω στο χαρτονόμισμα-από διαφορετικά τυπογραφεία- το ένα στην Αγγλία και το άλλο στην Ελλάδα-με διαφορετικές υπογραφές διοικητών- Μαντζαβίνος και Ζολώτας. Αυτό με την υπογραφή Μαντζαβίνος, από το οποίο κυκλοφόρησαν πολύ λιγότερα χαρτονομίσματα είναι περιζήτητο από τους συλλέκτες.
Πρωτόλειο ελληνικό χαρτονόμισμα, με αξία 1.000 γρόσια. Εκδίδεται το 1822 από την Προσωρινή Διοίκηση της Ελλάδας, με νόμο που ψήφισε η πρώτη Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου. Έχει την υπογραφή Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος. Για χρήση αντί συναλλάγματος και για αγορά γης, που πλέον διαθέτει το νεοσύστατο ελληνικό κράτος 
Το συγκλονιστικό 50άρικο του 1955 αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στον Περικλή. Στην Α’ όψη η κλασική προτομή του Περικλή με την περικεφαλαία, ενώ στην Β’ όψη έχουνε τον Περικλή στη Πνύκα, από τον περίφημο πίνακα του Philipp von Foltz, λάδι σε καμβά του 1852. Ο Περικλής εκφέρει λόγο στην Πνύκα, ενώ στο ακροατήριο εικάζεται ότι απεικονίζονται πολλές μεγάλες μορφές της εποχής. Ο πίνακας καταστράφηκε κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και 
διασώζονται μόνο αντίγραφα και φωτογραφίες του.