Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε / ακυρώσετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.

Για να λάβετε έγκριση στο αίτημα σας για επιστροφή προϊόντος ή προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσετε αρχικά με την εταιρία μας στα τηλέφωνα +30, 2311 822 155 (Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 έως 21:00) ή μέσω email στο [email protected]

Η Εταιρεία μας θα φροντίσει άμεσα να αντικαταστήσει το προϊόν ή την υπηρεσία που επιθυμείτε.

Το κόστος επιστροφής για την πρώτη αλλαγή προϊόντος ή προϊόντων της παραγγελίας σας είναι Δωρεάν και η επιστροφή πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας courier (ACS) με χρέωση παραλήπτη.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι απαραίτητο το επιστρεφόμενο προϊόν ή προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και με την αρχική τους συσκευασία και να παραδοθούν στην συνεργαζόμενη courier εντός διαστήματος 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που ακυρώνετε μια υπηρεσία, θα σας επιστραφεί το ποσό σε μορφή credits ( DRX ) τα οποία θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε μελλοντικές αγορές.

Σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής προϊόντος ή προϊόντων της παραγγελίας σας, τα έξοδα επιστροφής είναι 4€ για όλη την Ελλάδα και 6€ από Κύπρο.

Σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας μας, δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων είτε η παραγγελία γίνει με αντικαταβολή, είτε με πιστωτική κάρτα, είτε με παραλαβή από το κατάστημα.

Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα +30, 2311 822 155 (Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 έως 21:00) ή στο email [email protected]

Back to top

Share Page

Close
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.